mandag den 2. september 2013

min egen symarathon

For et par uger siden blev jeg vældig misundelig over en noget udbytterig syweekend nogle andre blogdamer havde.... uff sådan en kunne jeg godt bruge!

Nå, men må jo gribe i egen barm, hvis man skal have noget for hånden. heldigvis flaskede det sig over weekenden. Fredag og Lørdag stod i syningens tegn, og det var tiltrængt, både på morkontoen, men også til bettemandens garderobe!

5 Bodyer, 3 par bukser og 2 heldragte til Johan. 3 par leggins og 1 par bukser til pigerne (tilsammen altså). det var hvad dagene kunne præstere!

I får lige et lille udsnit, af det til Johan, foruden det jeg vsite i går!

Bodyen er fra ottobre design 6/2012 og har en rigtig fin pasform, i hvertfald til Johan. Jeg har lavet lidt forskellige variationer af knaplukning ved halsen.

Bukserne er et mønster jeg har tegnet af efter et købt par! A la Chris bukserne fra stof2000.

Nu skal tiden bare findes, til de 10 projekter jeg lige har klippet op til, til Nanna og Freja..... men det kommer, for jeg er nemlig inde i en god motivationsstime lige for tiden!9 kommentarer:

 1. Nøj hvor du tryller frem, det ser skide godt ud! Det bukse mønster ser vildt godt ud, jeg syntes nemlig Chris har lidt for meget hængerøv;)
  Bodyen må jeg prøve, tak for at du delte mønster:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Line

   Tusind tak.... Ja det ser lidt vildt ud sådan skrevet ned, men når maskineriet først kører og det hele er klippet på forhånd, ja så tager det ikke lang tid! (Ja ja alt er relativt, det handler vist også om at får roen til fordybelse og evne til 110% effektivitet når muligheden byder sig!)

   Mit chris mønster er desværre midlertidig bortkommet.... Husker bare jeg syede et par til Freja i vinter.... De sad rent ud sagt rigtig skdt på hendes blenumse!!

   De her bukser sidde helt perfekt! Måske der er nogle i ottobre.... Kigger lige i morgen! Eller hvilken str. Skal du bruge, så kan jeg måske hjælpe med konstruere et mønster!

   Kh. Camilla

   Slet
 2. Ej hvor fedt Camilla, ja nogen gange må man tage skeen i egen hånd :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, som du nok har regnet ud Libbie, så var det jeres weekend jeg var misundelig på..... Så det bekom mig lige ganske godt med en semi weekend til syning!

   Slet
 3. Ih hvor fedt. Du har vel nok lavet mange rigtig fede ting!! Og den lille mand er da alt for kær!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Viola

   Tusind tak. Ja og heldigvis synes vi også han er temmelig kær og dejlig!

   Slet
 4. Hold da lige op hvor har du været flittig og den ene ting er jo mere lækker end den anden - wow! Hvor er Johan bare sød!
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina

   Tusind tak... Nogle gange kan det ingen ende tage.... Den ene ide afløser den anden. Og pludselig har man produceret i overflod!
   Johan er sød det meste af tiden, undtagen når hans mor og far synes at han skal sove!!!!

   Slet
 5. Hej Camilla. Nu har jeg længe kigget på de fine bukser du laver til din egen dreng. Det virker til, at de bare har en rigtig god pasform. Men hvis i siger at det nærmeste købe-mønster på dit eget mønster her, er dårligt, og giver for meget hængerøv... så er der jo ikke rigtig nogen grund til at investere i det. Hvis du har lyst, var der så nogen mulighed for at du kunne dele dette fine mønster ? samt evt. forklare hvordan du laver taljen på buksen ? så kunne jeg nemlig rigtig godt tænke mig, at prøve at sy sådan et par bukser. Vh Stine.

  SvarSlet

Gør mig varm om hjertet og efterlad en lille kommentar, tak!