søndag den 29. september 2013

Midnatshimmel

Endnu et lille sæt til Nanna, eller rettere gamacherne havde hun i forvejen, så lejligheden til at matche dem, var perfekt! jeg fandt en rest velour i den fineste dybblå farve
Nederst på overdelen er der påstrøget stjerner i sølvglitrende strygestof (altså en lille smule vanskeligt at fange med kameraet). Det er købt her
Stjernerne er standset ud med en puncher.... det fungerede udemærket, kanterne bliver godtnok ikke knivskarpe hvilket egenlig ikke gør så meget på velouren. Til gengæld er de alle sammen 100 procent ens!
Mønstret er atter fra Ottobre design 4/2013
10 kommentarer:

 1. Sikke et fint sæt, både stjernerne og detaljen med knappen er rigtig fine :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anita

   Jeg synes også det blev så fint med stjernerne..... Nu er det så blevet vasket første gang og stjernerne faldt af.... Enten et strygestoffet en ringe kvalitet eller jeg har gjort det forkert!

   Slet
  2. Hmn, måske du skulle kontakte sælgeren... men tak for tilbagemelding - hvis man nu selv havde fået lyst til at gå i gang. I øvrigt er kjolen sikkert lige så fin uden :)

   Slet
 2. Det er et virkelig flot sæt - skønt at matche det så fint med stjernerne, de er SÅ fine :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Mette
   Der skal nogle gange ikke ret meget til at pifte noget ensfarvet op, synes jeg!

   Slet
 3. Jeg har lige fundet din blog og sikke mange flotte ting du syer. Jeg fornemmer at du har en Coverstich maskine og kan se at du er ret dygtig til at sy halskanter mm på. Jeg har også investeret i en Janome Cover stitch maskine og jeg er ved at få grå hår i hovedet over den. Jeg KAN bare ikke få det s.... bånd til at sidde pænt. Bruger du en tape-binder trykfod eller ? Måske du kan give et par gode fif.

  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette

   Jeg bruger en tapebinder og gennemsigtig trykfod.... Jeg kæbte også i færste omgang maskinen uden tilbehør, men måtte efter mange frustrationer, erkende at der måtte ekstra udstyr til! Jeg købte mit på en engelsk side, det er lidt billigere end i DK.
   Desuden brugte jeg lang tid på en dag at indstille den med trådspænding og trykfodstryk. Der blev kørt mange prøveklude igennem!

   Slet
 4. Jeg må simpelthen igang med at øve mig. Jeg synes at det er svært at få stoffet til at sidde det rigtige sted på blusen og så synes jeg ikke at det glider så nemt igennem tape binderen. Snor du stoffet igennem alle de "tænder" når du syer. Jeg må rykke en hel dag ud af kalenderen KUN til at øve...

  Kh Mette

  SvarSlet

Gør mig varm om hjertet og efterlad en lille kommentar, tak!