torsdag den 5. september 2013

Frejas fødselsdagsgave

Freja blev jo 2 i slutningen af Juli. Hun fik rigtig mange dejlige gaver fra familien. Men jeg har slet ikke fået vist jer den gave hun fik fra os!

Jeg havde i noget tid gået og spekuleret over hvad vi skulle give hende. Det er ærlig talt lidt svært, når man er pige nr. 2 og vi allerede har mange legesager i hjemmet!

Så en dag slog det mig, at hun nu måtte være stor nok til at få sin egen hjemmesyede dukke, ligesom den dukke jeg havde lavet til Nanna.

Denne gang valgte jeg dog at fastsy arme og ben i kroppens syninger!

Jeg har taget udgangspunkt i tusindfryd dukkerne, men lavet lidt ændringer undervejs.


6 kommentarer:

 1. Den er virkelig flot - sikke en gave :-) Jeg er vild med de dukker og drømmer om at lave en til min datter om et par år. Virkelig fin er hun ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette

   Tusind tak, det er bare at kaste sig ud i det! Jeg lånte bogen på biblioteket, det er forklaret i detaljer med fremgangsmåde osv. "Tusindfryddukker" hedder den!
   Kh Camilla

   Slet
 2. Har du SELV lavet den?? Troede først du havde købt den hos nogle af de dygtige dukkemagere, der findes i Blogland :-) Hvor er hun sød, og så fint tøj hun har på. Flot arbejde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Trine

   Ja den er skam 100% hjemmelavet! Det er ikke ikke så svært, når man først kommer i gang! I bogen er der jo udførlig vejledning, så det kan næsten ikke gå galt!
   Og så er det utroligt tilfredsstillende selv at skabe sådan en dukke og se hvilket ansigstform/udtryk man får frem!
   Kh Camilla

   Slet
 3. Hvor er den fantastisk skøn :) Super, super sød.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nicoline

   Tusind tak

   Go' aften

   Kh Camilla

   Slet

Gør mig varm om hjertet og efterlad en lille kommentar, tak!