mandag den 11. februar 2013

fristelser

Kender i det når sager i egentlig ikke skulle have, bare helt af sig selv hopper ned i indkøbskurven? det sker faktisk temmelig ofte for mig!
I dag skulle jeg f.eks bare lige gå ned i byen og hente par ret nødvendige ting, som jeg havde glemt på mit storindkøb i går, typisk!
I midlertid går min vej forbi søstrene Grene ( tæt på i hvertfald) nå men jeg kunne da lige se om de havde noget garn til Tusindfryds hæklede rækkehuse som jeg så tit har kigget på, og så spæde op med lidt fra den garnbutik jeg også kommer forbi. 8 forskellige farver fik jeg med mig hjem.... De 4 i turkise nuancer må i se en anden dag, for de passer ikke i farvene til de lakridsmandler fra Anthon Berg der røg i kurven i supermarkedet! Og de var gode, faktisk så gode, at der ikke gik mange minutter før skålen var tom! Jeg så desuden at de også har lavet deres store marcipanæg ( dem i spidspose) med lakrids, de må blive impulskøb en anden dag.


2 kommentarer:

  1. Ja det kender jeg skam godt til. Var selv her den anden dag forbi Søstrene Grene og skulle bare ligge kigge, og vupti var kurven mærkelig nok alligevel blevet dækket af diverse hobbyartikler :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg går sjældent ud af drn butik uden at have noget med i hånen.... Det er jo så billigt! Lige nu og her ihvertfald

      Slet

Gør mig varm om hjertet og efterlad en lille kommentar, tak!