tirsdag den 19. november 2013

Her handler jeg #1 (stofkarsten/kølkær stof og hobby)

Når man som mig er afhængig at syning og deslige, må der jo forsyninger til! Det er da ganske vist! Derfor har jeg besluttet at give jer en sammenfatning i flere afsnit om de steder jeg køber stof!

Det første sted vi skal besøge på, er Kølkær stof og hobby, eller StofKarsten om man vil. Den fysiske butik ligger i Hammerum ml. Herning og Ikast og der foruden en mindre afdeling i Skjern! Jeg stiftede første gang bekendtskab med forretning, da vi boede i Skjern i et par år, men var dengang aldrig i den "store" forretning. Det var jeg så første gang for ca 1 1/2 år siden! Og sikke et mekka, de har et KÆMPE udvalg indenfor hobbyartikler, især indenfor kortlavning, smykkefremstilling, garn, patchwork og ikke mindst bolig og beklædningstekstil! Nok handler jeg flere steder, men mangler jeg noget specifikt, kan jeg næsten altid finde det her! Desuden kører de med favorable og konkurrencedygtige priser på stort set alle deres varer. Ðe er venlige og gode til at hjælpe, mangler du noget, eller har købt forlidt/fortrudt ikke ar have købt, ringer du bare til dem og får en snak med Karsten. Han eftersender gerne!

Prøv at tjekke deres ribstoffer! Der er alverdens farver, jeg har aldrig set så mange forskellige farver det samme sted, før!Eller deres jerseyvarer, dette er kun noget af det, der er mønstrede, stribede, ensfarvede, til voknse til børn...Vue ud over stofafdelingen! De høje reoler bugner fra gulv til top!Garn i lange baner, og med hyggeplads til kreamøder!Materialer til kortlavning, smykkefremstilling, nissefabrik, broderi og sydims/bånd og pynt.Patchwork stofferTråd, lynlåse (også i metermål i mange farver) knapper og kantebåndStofkarsten er helt klart et besøg værd hvis er på disse kanter. Du kan også besøge dem på www.facebook.com/stofkarsten

Alle billeder er taget og bragt med tilladelse fra Stofkarsten (beklager den tvivlsomme kvalitet.... de er taget med telefonen!)

Jeg har absolut ingen fordelsaftale med stofkarsten, jeg er bare en begejstret kunde:-)

8 kommentarer:

 1. Sikke dog et syn for øjet, det må helt sikkert besøges en dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Klart et besøg værd! De har alle mulige hobbyartikler!

   Slet
 2. ....det er farligt at du begynder at lave den slags lækre service indlæg ;-)
  Hvordan er kvaliteten på deres rib? Det meste af mit rib er fra Stof2000 og Stof og Stil - jeg er slet ikke tilfreds med kvaliteten på det. Har bare været dum nok til at købe det i mangel på andre steder at søge hen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi, det er altid godt med lidt hos service;-)
   Ribben er af blandet kvalitet! Men generelt i bedre kvalitet end stof og stil!

   Slet
 3. Super fed butik, og dejligt med ordentlige priser ;-) jeg måtte da i hvert fald bestille lidt (ups ;-)) tak for tippet, må også forbi den rigtige butik en dag, det ser ud til at være en oplevelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi ja de har rigtig nange lækre ting! Også meget mere end du finder på hjemmesiden!

   Slet
 4. Wauw en lækker butik! Tror det ville have været et meget farligt bekendtskab hvis jeg boede tættere på.

  SvarSlet
 5. Ej, må se om jeg kan lokke manden der forbi næste gang vi besøger min farmor i Herning:)

  SvarSlet

Gør mig varm om hjertet og efterlad en lille kommentar, tak!