torsdag den 11. september 2014

Mens vi venter!!!

Ja vi venter på vores lillebror..... Han kan jo sige goddag til verden hvilken dag det skal være nu, selvom jeg først har termin i starten af oktober! Men da ingen af hans søskende har holdt sig i nærheden af terminsdatoen, regner jeg heller ikke med at lillebror gør det!

I ventetiden har jeg begået noget jeg vil kalde et "sofasæt" det består simpelthen af en pude til mors ryg, en ammepude og et lille tæppe til at ligge over lillebror i de kølige stunder!

Rygpuden er en sag fra IKEA jeg har givet nyt betræk, ammepuden er en flossflake pude og fundet i genbrug ubrugt til sølle 25 kr, et tilbud der var for dumt at lade ligge selvom jeg allerede havde én i forvejen.
Stoffet til puderne er fra Stof og Stil, pipingen er lavet fra en rest bomuldslærred jeg havde liggende!
Det lille tæppe er ca. 75x75 og lavet af en quiltet jersey også fra Stof og Stil, kantet med en turkis strikkantebånd som jeg overhovedet ikke husker hvor er købt! Størrelsen på tæppet var dog betinget af længden på båndet. Det kunne sagtens have været lidt større.

10 kommentarer:

 1. Det er et genialt bette sæt du har kreeret der. Bliver helt sikkert et hit:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jonna
   Ja tak, jeg blev også ret godt tilfreds:-) håber det bliver lige så godt som jeg håber:-)

   Kh Camilla

   Slet
 2. Virkelig god ide med det tæppe - det er jo verdens hurtigste barselsgave :-) god 'ventetid' eller hvad man siger ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette

   Ja nu du siger det, så tog det ikke mange minutter at lave det tæppe! Og lige nu fåes der jo så mange fine quiltede jersey'er

   Kh Camilla

   Slet
 3. Det er så fint. Hvor bliver det spændende! Og så har jeg bare SÅ meget respekt for at du har overskud til så mange børn - her fik vi nok efter nummer to:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina
   Håber da heller ikke vi har taget hænderne for fulde, hi hi, de er jo vanskelige at stoppe ind igen. Det er klart, at hvis jeg skulle ud på et fuldtidsjob med det samme, så havde overskuddet måske ikke været der! Heldigvis har omstændighederne været således at jeg har kunnet gå hjemme siden Freja blev født (7/2011) og kan forhåbentlig gøre det et par år endnu! Hvad der skal ske derefter, ja det må tiden vise:-)

   Kh Camilla

   Slet
 4. Flot!
  Jeg eeelsker min fossflake ammepude og sover stadig med den her 5 år efter jeg holdt op med at amme :-D!!! Måske skulle jeg investere i en hovepude en dag ;o)...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maj

   Den er altså også supergod at sove med, eller bruge som rygpude! Også derfor jeg slog til da den lå lige der foran mig i genneren, for den anden er ærlig talt ved at være lidt flad!

   Slet

Gør mig varm om hjertet og efterlad en lille kommentar, tak!