fredag den 1. november 2013

poli1 (år) poli10 (sy til din baby #1)

Jeg har meldt mig til november måneds udfordring "sy til din baby" som er skudt i gang af Anna med bloggen Laralil.

Og hvad er mere oplagt, end at starte den første dag i november måned med, at kreere et fødselsdagsoutfit til lillemanden, der jo fylder 1 år (skrig: hvor blev det år lige af?) på søndag.

Da Johan er blevet ramt af feber, har han stort set sovet dagen væk. Han har kun lige været vågen for bleskift og mad og drikke! det bette pus, det er laaang tid siden han har sovet på mors mave som han har gjort i dag. Samtidig efterlod det mig også uvurdelig tid ved symaskinen, da Freja samtidig sov sin middagslur.

Stoffet til bodyen, købte jeg da Johan var helt lille, netop med tanke på hans 1 års fødselsdag! (hvorfor temaet med politibiler, kan i læse mere om her, hvor jeg beretter om Johans noget overraskende ankomst til verden!)

Stoffet er fra Kølkær og bodyen fra Ottobre design 6/2012

13 kommentarer:

 1. Det er nok en af de mere interessante fødselsberetninger jeg længe har læst ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. He he... Karen Elisabeth, måske meget interessant..... Men heldigvis med en fantastisk og dejlig endelse ( han bliver skønnere for hver dag der går;-))

   Kh. Camillá

   Slet
 2. Vild historie og respekt til dig, din far og politiet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak.... Men vi (min far og jeg) er i den grad taknemmelige over politiets snarrådighed, ja og faktisk at de stoppede os (selvom jeg selvfølgelige ikke syntes at det var det fedeste lige i øjeblikket) for det var virkelig en stor hjælp, og betryggende at de kunne bringe os sikrest muligt igennem Herning midt om natten på j-day!

   Slet
 3. Hvor er det blevet en flot body!
  God bedring med lille manden og tillykke med ham på¨søndag :o)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 4. Virkelig fin. Og med fødslen in mente endnu mere relevant. Stort tillykke med ham. Glæder mig til at se hvad du får produceret. Garanteret helt vildt meget ;) Jeg prøver også, at få lavet lidt. God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Nina..... Ja nu må vi se, jeg har det nogle gange med at slå for stort brød op! Heldigvis har jeg et par ting i reserve, samt er par hurtige småprojekter!

   Kh. Camilla

   Slet
 5. Hold da op en beretning. Det gibber noget i mig, og tårerne trænger sig på når jeg læser om din køretur, for jeg var selv meget tæt på at føde i taxaen på vej til fødeafdelingen. Det var IKKE sjovt, og slet ikke som førstegangsfødende. Hvor er det dog dejligt at høre, at det var nogle ordentlige politifolk i blev mødt af, og at de på den måde kunne være medvirkende til at i da trods alt kom så langt frem som i gjorde, så der var hjælp lige i nærheden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie

   Ja det kom også som lidt af en overraskelse..... Heldigvis for mig, var det "jo" tredie gang, så jeg fulgte bare mentalt med, med det kroppen havde gang i!
   Kan levende forestille mig, at du som førstegangsfødende har været noget betuttet( angst, overrasket, bange!) ved det at være så tæt på at gå i fødsel uden proffesionel assistance..... Ggodt der ikke gik sådan!
   Vi er bare så taknemmelige over politiets indsats, hvis det ikke havde været for dem, havde jeg født et eller andet sted på motorvejen i silende regn!
   Kh. Camilla

   Slet
 6. Sikke en sød body. Super sødt stof! God bedring og tillykke med den lille mand :)

  SvarSlet
 7. Jeg ved godt, at jeg er noget bagud men derfor vil jeg nu gerne lægge en kommentar alligevel! Hvor er det bare en vild vild villd fødselsberetning. Åh, hvor jeg vræler. Sikke dog en dejlig historie, hvor politiet gjorde et virkelig flot stykke arbejde og både du og din far med. Hvordan havde morfar det bagefter? Min far ville have været lidt hvid i hovedet :-)
  Jeg håber du har fået bearbejdet det rigtigt godt efterfølgende, og at du vælger en hjemmefødsel hvis der kommer en bebs mere.

  Og i øvrigt, super super fin body og stort tillykke med Johans første fødselsdag!

  SvarSlet

Gør mig varm om hjertet og efterlad en lille kommentar, tak!