fredag den 25. oktober 2013

Rundt om jorden

Ja det er hvad dette lille sæt tøj kommer... næsten da!

Det er en barselsgave til en lille kinesisk pige, lavet på bestilling fra min far, som skulle have det med til Beijing i sidste uge. Her skulle det overdrages og sendes med hans gode og mangeårige ven, Sun, som i slutningen af året drager til Canada og besøger søn, svigerdatter og barnebarn.

Det eneste jeg vidste på forhånd, var, at pigen blev født i maj..... og min far ønskede, at de skulle have noget, hun kan passe om et stykke tid!

Normalt er kineserbørn jo generelt mindre end især skandinaviske børn, og da mønstrene er fra ottobre tænkte jeg en str. 80 ville være passende, hvis hun skulle kunne passe det næste sensommer/efterår.

Mønster til tunikaen er fra ottobre design 1/2009 og gamacherne 6/2008, jeg kom godtnok til at lave dem lidt smalle, da jeg tog lidt fra bredden, så nu håber jeg hun er en smal pige med lange ben! Og at de endelige modtagere bliver glade for det!
15 kommentarer:

 1. Ihh - sikke spændende...

  Og et virkelig sødt sæt

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karen Elisabeth

   Tusind tak, ja det er lidt spændende og jeg er vildt glad for at min far synes, at han ville give en gave som jeg har lavet:-)

   Slet
 2. Ej Camilla - hvor er det sødt - det fineste print, det har jeg ikke set før. Der er rigtig meget der er "made in china! men her can du passende skrive handmade from Denmark ;) Sikke en skøn gave - til en du ikke selv kender, et fantastisk overskud du har! :) Rigtig god weekend til dig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mille

   Tusind tak, printet er fra stof og stil!
   Ja det er lidt den omvendte verden, om man så kan sige?
   Altså jeg har mødt faderen (Sun) flere gange.... Både i DK og i Beijing.... Og sønnen mødte jeg også da jeg var i Beijing for mange år siden..... Min far er kommet i Kina siden midt 90'erne og havde altid lego med til drengen! Så jeg føler jo jeg kender ham!
   Overskud, jeg synes det er hyggeligt at lave, og så er det jo lidt sjovt at få sendt sit hjemmelavede tøj ud i verden:-)

   Slet
 3. Hvor er det dog et yndigt sæt, og sikke en sjov historie at kunne fortælle. Det er ikke alle der får lov til at kunne eksportere ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Stine

   Ja ikke, og derfor tøvede jeg ikke med at sige ja!

   Slet
 4. Tør man spørge hvor du har fået det fede stof? Er helt pjattet for at få noget stof i den stil at sy i, men de steder jeg har købt ved ind til nu har mest sådan lidt nuttet børnestof.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej

   Stoffet er fra stof og stil, de har flere fede fotoprint i denne sæson, både til piger og drenge! Og det er virkeligen lækker og kraftig kvalitet, der holder farve og facon i vask. Det er dog lidt dyrt!

   Slet
 5. SÅ sødt! Det bliver de vildt glade for ;) Jeg sendte engang en strikket djævlehue til en kollega i USA, som så sendte mig en takkemail med et billede af datteren med hue omvendt på ;) Tror ikke de kendte djævlehuer i USA ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nina

   Ja det er sjovt, at noget som er så selvfølgeligt for nogle slet ikke er det for andre..... Jeg tror dog ikke der er noget at tage fejl af her;-)
   Håber da på at se et billede engang med tiden!
   Kh Camilla

   Slet
 6. Skønt sæt! Elsker generelt "sæt" til de små. Og sikke da en rejse det skal på. Du bliver næsten nød til at komme med update på hvordan det bliver modtaget når det engang kommer frem ;-)
  Jeg har lige selv syet en kjole i samme model (dog efter mønster fra SS). Synes det er ret fint med amerikansk lukning og rib i ærmerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej

   Ja det kommer lidt omkring.... Skal huske at komme med update, og forhåbentlig billeder med sættet i brug!
   Jeg er også fan amerikansk lukning.... Men har nu mest lavet med knap på det sidste!

   Kh Camilla

   Slet
  2. Det lyder godt :-)

   Jeg så lige en anbefaling af din blog hos Maries Fabrik. DAMN, der var nogle lækre ting som jeg slet ikke har set at du har lavet. Du er jo alt alt for dygtig!! En dag hvor jeg kan stjæle mig lidt ekstra blogtid vil jeg læse din blog fra ende til anden ;-)
   ...du burde nærmest have et foto"kartotek" med en samling af alle dine skønne kreationer. Jeg forsøger pt løbende at lave en simpel fotooversigt over mine kreationer, men jeg har ikke heeeelt knækket den tekniske nød endnu. Elsker bare billedoversigter ;-)

   Slet

Gør mig varm om hjertet og efterlad en lille kommentar, tak!