torsdag den 6. juni 2013

Bløde babybukser

Johan manglede nogle sommerbukser, så det var hvad jeg brugte tiden på, på lørdagens blogtræf! 2 par blev det til. godt nok ikke så meget som jeg havde planlagt, men pyt. jeg hyggede mig med en masse skønne kvinder.
Begge par er syet i lækker bomuldsjersey, med rib i ankel og talje.... hurtig og lette at gå til! mønsteret er konstrueret ud fra et gammelt ottobre-design blad, og et par bukser der er ved at være for små!

7 kommentarer:

 1. Skønne bløde bukser!
  Skyerne er da bare for fine - er stoffet fra Videbæk?
  Det lyder så dejligt med det blogtræf :).
  Men jeg var jo kommet til at vende ryggen til blogland i 10 minutter, og da jeg kiggede herind igen var der både blevet planlagt OG afholdt blogtræf..! Bedre held til mig næste gang :D!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maj

   Tak tak
   Ja man skal ikke kigge væk længe af gangen herinde.... Det var også et rent lykketræf at jeg kom med til blogtræf, så nemlig tilfældigt at der var kommet nogle afbud, og dermed ledige pladser.... Så må man jo slå til.

   Jep stoffet er fra videbæk... De har lige startet deres sommerudsalg med gode besparelser..... Det varer indtil engang i august!

   Slet
  2. Tak :).
   Bare ærgerligt der er så langt!
   Men mine forældre har sommerhus i hvide sande, så håber jeg får mulighed for at kigge forbi når vi kører på sommervisit om et par uger.

   Slet
 2. Skønne stoffer Camilla!
  Får du noget i overskud af begge prints hører jeg gerne fra dig.
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. hej Libbie

   Tusind tak....

   Ser lige på det med stofferne.... Ellers kan jeg anbefale dig en tur til videbæk stof og sy.... De har lige startet deres sommersalg, hvor der bl.a. er 20% at spare på deres børnejersey (skyer, stjerner, prikker, striber, værktøj, ugler, æbler, og meget andet)

   Slet
 3. ELSKER skystoffet!
  Og så SKAL jeg møde dig en gang:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anna

   Der er også skønt....

   Det er ikke sådan at være berygtet;-) men i lige måde.... Måske der snart vliver stablet noget på benene i østjylland?

   Slet

Gør mig varm om hjertet og efterlad en lille kommentar, tak!