tirsdag den 18. juni 2013

Barnevognspude

Ham der yngstebarnet ik', han er er en stor og lang dreng, og det kæmper han lidt imod motorisk (eller også er det bare fordi han er en dreng?) det der med at rulle, ja altså han kan trille fra ryg til mave, men ikke den anden vej, ikke bevidst ihvertfald og ihh hvor kan han blive gal over det!
Sidde, det er han heller ikkeså skrap til, ikke uden støtte, han vil rigtig gerne, men det er bare ikke helt godt endnu!
Derfor må han have lidt hjælp, også selvom det strider imod mange meninger og holdninger om samme! Men mentalt er han jo helt klar til den store verden og er meget nysgerrig og interesseret.... Det at ligge ned når vi er ude og gå, er ikke længere okay.

Nå men til sagen.... Jeg så for et par uger siden en støttepude til barnevognen hos en med mor, hun var dog ikke helt tilfreds med støtten i siderne, og anbefalede mig derfor at lave den anderledes, hvis jeg selv ville lave én.

Dagen efter så jeg så dette indlæg inde hos Lena. Fantastisk tænkte jeg, sådan en skal jeg også lave. Skyndte mig derfor ind til Lise og kopierede hendes DIY.

Efter flere overvejelser om materialevalg, farve etc. Blev den endelig færdig og havde sin debut i går...

8 kommentarer:

 1. Hvor ser han bare tilfreds ud - dejlige dreng!

  SvarSlet
 2. Hold nu op den er flot, og total gennemført, sådan! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Lena
   Ja jeg går nogle gange all-in, også denne gang! Heldigvis formåede jegda at blive færdig i tide, hø!

   Slet
 3. Ej, hvor fin den er! Og genial ide! Og bebse i barnevognen! :) Han er vel nok kær! Kh K

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Kirsten
   Ja det er faktisk ret smart! Tidligere har jeg ellers stavlet op med puder og div. Og den der sølle støtte plade der er i bunden af de fleste barnevogne....

   He he, han er også hjemmelavet;-)

   Slet
 4. Ej, det er da super smart og selvfølgelig har du tilført ngt. af din lækre mønster kærlighed. Håber I er klar til en dejlig weekend:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Arj tusind tak... Vi er klar til en travl og begivenhedsrig weekend
   Og go' weekend til dig
   Camilla

   Slet

Gør mig varm om hjertet og efterlad en lille kommentar, tak!