mandag den 11. august 2014

Freja's fødselsdagsgave

Frejas fødselsdagsgave, var en af de ting som jeg også, udover Boys month, fik tiden til at gå med.

Til jul fik Freja en Baby Born dukke, dukkevogn, lift og pusletaske. Tøj til dukken var dog noget hun siden har måttet kigge langt efter!

Derfor havde jeg besluttet, at hun skulle begaves med en lille kuffert fuld af hjemmelavet dukketøj.

Jeg husker selv, at jeg som barn synes det var vidunderligt når min farmor diskede op med et nyt hjemmestrikket sæt dukketøj, eller når vi sammen valgte stof og satte os ved symaskinen og tryllede et lille sæt tøj frem (ja jeg kiggede og hun syede!).

Men som det ofte sker, så bliver ideerne omsig gribende og jeg sad den sidste aften før fødselsdagen og syede knapper og deslige i tøjstykkerne.

I min søgen på nettet efter gratis opskrifter på dukketøj, som supplement til dem jeg havde i forvejen, faldt jeg over denne side. Et sandt mekka af alskens forskellige strikke, hækle og syopskrifter på dukketøj og bamsetøj i alle størrelser. Jeg har printet en del ud til senere brug.

 15 kommentarer:

 1. Hvor er det fint Camilla, det har garanteret givet en glad lille Freja. Jeg husker også min glæde, når jeg vågnede om morgenen og mor så havde syet noget nyt tøj til min dukke. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inger
   Jeg er også sikker på at Olde Hilda kunne fremtrylle det skønneste dukketøj, der kunne smelte et hvert pigedukkes hjerte:-)
   Kh. Camialla

   Slet
 2. Wauw!! Jeg er målløs... tager lige billederne ned een gang til... wauw! SÅ fint, sikke en fantastisk gave. Og tak for link, det må jeg se nærmere på. Jeg er ret forelsket i den lille, fine taske!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Trine
   Tusind tak for komplimenten!
   Ja og så har jeg endda tusind andre små kreationer i tankerne;-)
   Tasken den er bare SÅ fin! Fandt den nu godtnok i en bog fra biblioteket der hedder "maries dukketøj", jeg blev bare NØDT til at lave den!
   Kh. Camilla

   Slet
 3. Sikke et arbejde. Hvor er det bare flot!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne-sofie
   Tak, ja der er lagt nogle timer i det, men det er typisk mig! Jeg kan ikke ret godt finde ud af at begrænse mig! Det var nu også ret hyggeligt at sidde og sysle med:-)
   Kh Camilla

   Slet
 4. Hvor er det fint, din lille pige er heldig :-) Tillykke med hende

  SvarSlet
  Svar
  1. Maniki
   Tak, håber også hun en dag vil sætte pris på det! Lige nu er det godtnok den "ægte" babyborn kjole hun fik af faster der hitter mest;-)
   Kh. Camilla

   Slet
 5. Hvor er det skønt!!!

  Jeg har den vildeste trang til at gå igang med at sy dukketøj til Albas dukke - Men hun har en babyborn mini, og den er der ikke så mange mønstre til :0(

  SvarSlet
 6. Sikke en masse fint dukketøj. Jeg kan se det er et par år siden du lavede indlægget og linket er gået i udu, har du evt. et navn jeg kan Google. Jeg skal nemlig i gang med fødselsdagsgaven til min lille dukkemor. Mvh. Julie

  SvarSlet
 7. Så flot det er, vil også gerne prøve at sy noget.
  Jeg kan ik se noget når jeg trykker på din henvisning til gratis mønstre

  SvarSlet

Gør mig varm om hjertet og efterlad en lille kommentar, tak!