mandag den 27. januar 2014

Skøn skøn weekend

 
 
 
 
 

Denne weekend har jeg tilbragt i fantastisk selskab med 8 andre syglade kvinder. Jeg deltog nemlig i mønsterkonstruktions workshop arrangeret af søde Anna. Hun havde lokket Nanna til Århus for at lære fra sig af fif og ekspertise udi mønsterkontruktion og tilretning.

Nanna er fantastisk dygtig til sit fag, og er rigtig god til at forene de ønsker og ideer vi hver især havde til den beklædningsgenstand man ønskede konstrueret, med det teoretiske og praktiske aspekt i faget. Hun viste løbende små syfifs og konstruktionsfif, som vi alle kan drage nytte af i fremtidige projekter.
Jeg er vildt imponeret over hvor dygtig hun er til, bare ud fra et billede vi hver især havde som inspiration, at guide os igennem proccessen fra grundmønster til færdig model. Det var jo immervæk 9 forskellige projekter.

Jeg tog hjem fra weekenden med 2 færdige grundmønstre (kjole og nederdel), mættet af indtryk og ny læring, en masse inspiration, a-ha oplevelser og mod på at mingelere lidt mere med andre mønstre.


8 kommentarer:

 1. Nanna er nemlig vildt dygtig - jeg har selv været på kursus hos hende og gør det gerne igen:-) Glæder mig til at se det færdige resultat af kjole og nederdel.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina

   Håber virkelig at Nanna runder østjylland en anden gang, for så vil jeg klart prøve at prioritere endnu en lærerig weekend!
   Ja det er spændende at se hvornår jeg får taget mod til mig!!!
   Egentlig har jeg tidligere syet rigtig meget til mig selv! Også svære ting, men er kommet helt fra det. Har dog svoret at 2014 bliver året hvor der kommer mere hjemmelavet tøj i min garderobe
   Kh. Camilla

   Slet
 2. Ej hvor er du heldig Camilla!
  Det var desværre gået min næse forbi.
  Glæder mig til at se hvad der kommer ud af det :-).

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi Maj..... Jeg var bare hurtig ude da Anna annoncerede det og så måtte familien bare rette ind! For det her VILLE jeg bare!
   Håber du får muligheden en anden gang:-)
   Kh Camilla

   Slet
 3. Hvor lyder det bare skønt :-) Jeg overvejer et kursus hos Nanna, men skal lige have prøvet lidt mere mønstre til mig selv først :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette

   Det er klart anbefalelses værdigt..... Også selvom du ikke har lavet så meget til dig selv endnu! Det kunne endda være en rigtig god ide, da du jo vil få et mønster der passer præcist til dig selv.... Og ikkeskal igennem utallige halvmislykkede forsøg ;-)
   Camilla

   Slet
 4. Tak for hyggeligt selskab i Aarhus, tiden gik bare alt for hurtigt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Alt alt for hurtigt..... Flere af de weekender, tak!
   Og i lige måde:-)
   Kh Camilla

   Slet

Gør mig varm om hjertet og efterlad en lille kommentar, tak!