fredag den 6. december 2013

En engel er landet....

Da jeg i slutningen af oktober så dette indlæg hos finurlige finesser, var jeg solgt på stedet. den engel er simplthen så fin, og uroginal.
Da jeg så noget tid efter så dette indlæg, var jeg ikke sen til at svare.... godtnok har jeg lavet kilometermis af korstings sager for år tilbage, men frihåndsbroderi, har jeg aldrig rigtig kastet mig ud i. Efterhånden som flere svar tikkede ind på indlægget, synes jeg min idé om fjer på vingerne og glimmersne, virkede lidt kedelig.....
Men Mette overraskede alle os der svarede, og sendte derfor et kit til os alle! som vi kunne udfolde hver vores idé med. Tusind tak for det Mette og Karen Marie Dehn, jeg blev bare så glad.

Kittet er simpelthen så fint, der alt man skal bruge. Der er fine billede instruktioner i de brugte frihåndsting, men samtidig også gjort klart, at det ellers står frit for, for mange og tætte sting man har lyst til at lave.
Helt klart anbefalelsesværdigt.8 kommentarer:

 1. Hvor er hun fin - håber at vi får resultatet at se :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der skal nok komme billeder af resultatet

   Slet
 2. Hvor er den sød, glæder mig til at se, hvad du får lavet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg synes også det er lidt spændende hvad det ender med! Sådan noget har det med at få sin egen agenda når man sidder med det i hånden.

   Slet
 3. Ihh, hvor fint at du er glad for hende. Glæder mig meget til at se hvad du tryller frem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi.... Oss mig, måske den fine engel slet ikke vil som jeg! Indtil videre har hun da fået nogle små fine fjervinger!

   Slet
 4. Hvor spændende, glæder mig meget til at se hvad du finder på :)

  SvarSlet

Gør mig varm om hjertet og efterlad en lille kommentar, tak!