torsdag den 31. juli 2014

Sailorshorts

Da Johan skulle have tøj på i dag, kom jeg i tanke om at jeg slet ikke har fået vist de shorts, jeg syede til i begyndelsen af måneden. Så drengen blev klædt på og stillet parat til photoshot, heldigves tog han det med ophøjet ro og så nærmest ud til at nyde det!

Shortsene er kraftigt inspireret af Mads Nørgaard. Jeg faldt for dem da jeg så dem første gang, men 300 kr for et par shorts i str. 92, er simpelthen for dyrt.

Heldigvis kom jeg i tanke om den stak stof min mor for tid tilbage havde foræret mig! Der var jo det perfekte stof! En bomuldsstrik af en slags, nok købt for 15-20 siden hos kludemanden i Harlev.
Mønsteret et tegnet af efter et par fra H&M

Det vat vist det sidste jeg nåede af Boys month. Jeg har selvfølgelig lavet en del mere end det jeg har vist denne måned, men det må i se en anden gang! Hu hej kreativiteten har indfundet sig igen.

12 kommentarer:

 1. Nøj hvor er han nuttet :-)) Og super fine shorts - jeg er næsten holdt op med at købe tøj, fordi jeg nu tænker: eiihhh, det kan jeg selv sy.... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette
   Tak tak, han er lidt af en charmør også overfor sin mor;-) jeg køber nu stadig, noget kan simpelthen ikke betale sig at sy, synes jeg!

   Slet
 2. Jamen han er få den fødte model, din nuttede lille basse :o).
  Fede sailorshorts!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maj
   Tak, der skal helt sikkert kreeres endnu et par næste sommer! Sailortøj går vist aldrig af mode!

   Slet
 3. Såååå skøn han er og fine fine shorts:-) Det er så skøn en følelse at syssels og vide man på den måde har sparet;-)
  Kh Jonna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jonna
   Ja det er virkelig fedt når man man finder noget man lige selv kan sy i stedet! Meget af det tøj man finder til børn, er jo ganske simpelt at sy! Tror faktisk ikke engang der var lommer i dem fra Mads Nørgaard!

   Slet
 4. Ej hvor er han bare sød! De der shorts er også bare fine!!

  SvarSlet
 5. Skøn fotomodel! og de shorts er da lige i øjet!

  SvarSlet
 6. Lækker model - både shorts og barn!

  SvarSlet

Gør mig varm om hjertet og efterlad en lille kommentar, tak!