onsdag den 30. juli 2014

Opgradering af pusleplads

Et hurtigt lille projekt, er nok det sidste drengede islæt i denne måned! Jeg har lavet et nyt betræk til den hynde der ligger på puslebordet!

Jeg har brugt en ganske almindelig coated acryldug som betræk! Det er i sat en lynlås på undersiden i hele hyndens længde, så den er let at få af og vaske.

Da vi købte puslebordet i sin tid, brugte vi det første stykke til en traditionel puslehynde, men jeg blev hurtigt træt af, at den lå og rutchede rundt på bordpladen. Heldigvis havde jeg en tynd skumhynde liggende, der lige kunne klippes til i det præcise mål, og det ahar bare fungeret helt perfekt, især når barnet bliver større/for stor til de traditionelle med sider på! Det kan klart anbefales at lave en hynde med tilpassede mål!

Et andet lille tip, er at undgå de acrylduge med gummidutter på vrangsiden, de er simpelthen ikke til at sy i, da det jo skal fungere som skridsikker underlag på et spisebord, og effekten er jo så den samme i symaskinen!
2 kommentarer:

 1. Hvor har du akryldugen fra? den er vildt fed!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karen Elisabeth
   Jeg har købt dugen i Botex her i Holstebro! Ved ikke hvad mærket er! Gik mest efter en dug i selvfølgelig neutrale farver og glat bagside!

   Den var også i en grønlig/petrol nuance den var også ret fed!

   Slet

Gør mig varm om hjertet og efterlad en lille kommentar, tak!