lørdag den 10. august 2013

Når tænderne trækker tænder ud!

Tidligere, når andre mødre har klaget over deres poders tandfrembrud og hvor plagede de har været af søvnløse nætter, poder der sover skidt og er utilfredse det meste af tiden. Har jeg bare indvendigt rystet på hovedet og tænkt at de må da overdrive helt vildt.... Men den sidste måned er jeg i den grad blevet klogere... Johan har, i en alder af 8 mdr., præsteret intet mindre en 6 små spidse tænder der har presset sig igennem slimhinden og sidder nu som små hvide perler ved siden af hinanaden... 3 i undermunden, 3 i overmunden.

Pyh hvor har det været hårdt! Han har sovet elendigt om dagen (varmen har absolut heller ikke hjulpet på det) været vanskelig at putte om aftenen og har ikke været så glad for at spise fast føde.
At han er så forskellig fra sine søstre på det område, overrasker mig meget, dels var de henholdsvis over 1 år og knap 11 mdr. da de fik deres første tand. Dels var de slet ikke påvirket af det i den grad som Johan er og har været.
Heldigvis ser det ud til, at det vender lidt nu! Han har i hvertfald taget nogle længere lure de sidste par dage...

Øv, jeg ser ikke frem til de næste tænder....

Trods tænderne, har vi heldigvis haft en fantastisk sommerferie alle sammen, og det har været rigtig dejligt at Henrik har været disponibel til at aflaste mor her lidt, enten ved aktiviteter med pigerne eller gåture med barnevognen.
Heldigvis har der også været tid til lidt af det kreative....Fødselsdagsgave til en af Nannas børnehaveveninder


Nederdel til Nanna


En stak bløde babybukser til en sød lille frøken

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Gør mig varm om hjertet og efterlad en lille kommentar, tak!