fredag den 2. november 2012

I god tid....

Ja det kan vel diskuteres! de fleste der vil kreere julegaver selv, er vel så småt gået i gang på nuværende tidspunkt?
Jeg er i hvertfald, for med udsigten til en meget snarlig familiforøgelse, så er det med at være i god tid med det man kan.
Faktisk begyndte jeg for længe siden at købe de første julegaver til vores egne børn, og for et par uger siden benyttede jeg mig af at der var  25% rabat i toys r'us, så nu er legetøjet til børnene i familien på plads.

Jeg har en hel bunke syprojekter der skal færdiggøres til julegaver, noget er klippet op, andet rumsterer stadigvæk som ideer i mit hoved.

Det første jeg har fået færdiggjort er bukser til mine 2 skønne niecer på godt 5 1/2 og 7 1/2. Jeg håber de bliver glade for dem!

2 down, many more to go! og jeg skal nok nå det!


Bukserne er lavet udfra det samme mønster fra symagasinet, er dog blevet nødt til at formindske til en str. 6 til det ene par!

Det ene par er syet med flamingofarvet pipingbånd (ikke en del af det oprindelige mønster) og lommefór, og det andet par er med mintgrøn kontrast på piping og i lomme.2 kommentarer:

 1. Hvor er du cool at være så godt i gang med gaverne allerede!
  Og buksene er vildt seje - de kan da kun vække glæde :).

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg håber de bliver glade for dem!

   Ja det er nu også meget atypisk for mig at være i så god tid! Men en lille fyr siger snart goddag til verden. Så med 2 små børn hjemme er det vist meget godt at være i god tid!

   Slet

Gør mig varm om hjertet og efterlad en lille kommentar, tak!