mandag den 12. november 2012

At få stillet sit behov...

på liberty, må være den rene luksus!

Derfor har jeg syet denne ammepude, ja altså betrækket ik, ideen er tyvstjålet og jeg så den første hos gang Anne og hun har købt den her. Jeg faldt bare for kombinaionen af lækre stoffer, og så det faktum at den rent faktisk kan pynte lidt i stuen samtidig.... ærlig talt, så gider jeg bare ikke kigge på de der puder med børneprint.Selve puden, er en flossflake pude, købt her. Jeg er allerede vildt begejstret for den. den har, efter min menig den rette fasthed.
Til Nanna havde jeg en pude med krøyerkugler, og den blev jeg bare aldrig rigtig glad for. Til Freja fik jeg aldrig anskaffet mig en ammepude. Så der brugte jeg bare en almindelig pude.

12 kommentarer:

 1. Hvor er den blevet fin!
  Jeg har den samme pude. Og jeg elsker den!
  Jeg kan faktisk ikke leve uden. Solbjørg er nu snart fire år og siden hun stoppede med at amme har jeg sovet med puden som hovedpude hver eneste nat. Nu er den måske efterhånden ved at være lidt flad. Men jeg må sige at den har været pengene værd ;D!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Maj
   Det lyder lovende at den holder så godt, er også svært bekymret for at jeg bliver så afhængig af den, at jeg ikke kan tage nogle steder hen, uden at have den med! Sådan har jeg det allerede med min hovedpude!

   Slet
 2. Hvor er det bare et flot betræk :)

  Melder mig straks som fast læser.

  Kh Sabrina / brineh.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sabrina, jeg er også rigtig glad for redultatet:-)

   Slet
 3. Hvor er den bare blevet super flot, jeg har også den ammepude og har været vild glad for den :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Og dejligt at høre at du har været glad for puden også.... Indtil videre er jeg i hvertfald super tilfreds:-)

   Slet
 4. Sikke et fint betræk! Jeg brugte ikke selv ammepude til min søn, det fungerede fint uden. Men når man kan lave sådan en smuksak, så kunne det være, jeg skulle overveje det til lillesøster ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg brugte heller ikke ammepude sidste gang, men det er bare så meget lettere med sådan. En, i stedet for diverse uformelige puder!

   Slet
 5. Den er blevet super, super fin!! Kan se du har brugt det fine småblomstrede fra stof og stil som jeg også har brugt til sengeranden (ja og dig i pusletasken ;) )

  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne... Er også selv rigtig glad for resultatet... Ja det blomstrede stof er bare så fint... Og det er ikke kun fordi det er en dreng jeg har fået, at det hele er holdt i petrol/turkis, generelt er jeg ret tosset med den del af farveskalaen!

   Og tillykke med din guldklump... Instant love... Det er SÅ stort blive forælder:-) også 3 gang.

   Slet
 6. Svar
  1. Tak Marie
   Din et nu også ret fin:-)

   Slet

Gør mig varm om hjertet og efterlad en lille kommentar, tak!