fredag den 19. oktober 2012

som tiden går....36+1

Hver dag fra nu er er en sejr.... altså en daglig fejring af at denne gang er jeg kommet lidt længere i min graviditet end sidste gang hvor jeg ramte præcis 36 uger (med Freja)! Ja altså godtnok nåede jeg til 36+4 med den ældste (Nanna) men dengang var jeg overhovedet ikke mentalt forberedt på at det var der jeg skulle føde. Begge mine tidl. fødsler er startet med vandafgang, uden forudgående tegn på noget som helst, så der ligesom ingen vej tilbage... og i al hast har jeg måttet pakke en taske med det jeg skulle have med.

Denne gang er jeg nok mere mentalt forberedt på at det kan ske hvert øjeblik det skulle være.
min taske og babydrengens taske er i hvert tilfælde pakket og klar! Både til det længerevarende ophold på barselsgangen (hvis det bliver tilfældet) og til det korte visit hvis han vælger at vente et par uger endnu!

Apropos taske. fik jeg en dag den halvtossede ide, at jeg villle sy en ny læderpusletaske til vores ventede babydreng. Da jeg ikke er vant til at sy i læder er der nogle skønhedsfejl, men alt i alt er jeg godt tilfreds
 
Mønster er fra stof og stil, jeg har formindsket det ca. 15 % (kunne sagtens have lavet det oprindelig str., men havde ikke nok læder.
Læder, forstof, hængsler og gjordbånd er også fra stof og stil.
Resten enten havde jeg aller er købt i den lokale stofbix.

 
 2 kommentarer:

 1. Hehe, har lige købt det fine blå stof til en sengerand. Det kunne jeg ikke stå for. Og orv, du må have termin liiiige nogle dage efter mig.

  Her er ingen taske pakket, har jo ligesom ingen forventninger om hvornår det skulle være, men tasken skal også laves færdig og så fyldes når jeg kommer tilbage til kbh :)

  Kh

  PS. Er det ikke sygt tungt og svært at sy i sådan noget læder? Har ikke selv vovet mig ud i det, tænker bare det kræver noget af en maskine?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er bare så fint det stof... Der er lidt liberty feeling over det, synes jeg!

   Jeg har termin 15/11

   Jo det kan godt være lidt besværligt, især når man skal sy mere end 2 lag læder, også derfor jeg ikke gør det så tit!

   Problemet er også, at læderet jo bliver hullet når man syr, så hvis man sprætter op og ikke rammer samme Stikning igen, kan man se det. Det har jeg ikke helt undgået, og det er så mine små skønshedsfejl he he. Men øvelse gør mester!

   Jeg har e pfaff

   Slet

Gør mig varm om hjertet og efterlad en lille kommentar, tak!