torsdag den 25. oktober 2012

37 lige ud!

 Jeg er nu nået til 37 fulde graviditetsuger! Noget ganske nyt for mig at prøve! Og vi er så glade for at vi er nu er nået hertil.For i aften skal vi nemlig i byen.... Et arrangement vi har sagt ja tak til for flere mdr. siden, vel vidende at det ikke var sikkert at vi kunne deltage!
Men jeg glæder mig til lidt forældre tid, det trænger vi til, og er noget jeg i hvertfald kan leve højt på efter lillebrors ankomst. Som jo helst helst først skulle ske om et par uger. Mindst


2 kommentarer:

 1. Hej med dig.
  Jeg faldt over din blog gennem Frejvald.
  Jeg synes du har nogle inspirerende ideer, og vil gerne læse med her :).
  Men jeg kan ikke finde nogen mulighed for at melde mig som fast læser. Er det meningen?
  Kh maj (majdumilde.blogspot.dk)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maj

   Hvor hyggeligt at du vil følge med! Jeg må lige kigge på det med tilmeldingen! Er jo så ganske ny i dette finurlige univers, så der er stadig en del ting der ikke er så ligetil for mig!
   Sjovt nok har jeg også kigget med hos dig nogle gange, tror fluks jeg vil melde mig som fast læser hos dig!
   Og for at det ikke skal være løgn, så er jeg ret skråsikker på at at vores mødre har arbejdet sammen i hjemmesygeplejen for mange år siden....i Hinnerup!
   Jeg så nemlig et billede, på din blog, af din familie foran cykelhandleren/ham med den vilde juleudstilling i vinduet/elartikler forretning. Den forretning kunne jeg i hvertfald kende... Og så var der noget der slog klik!

   Slet

Gør mig varm om hjertet og efterlad en lille kommentar, tak!