tirsdag den 23. april 2013

Symarathon.....

Jeg har ved tidligere lejligheder set inde hos Trine at hun har været med i en udfordring om at sy børnetøj hver dag i én uge.....
Denne gang havde jeg lyst til at springe med på udfordringen! Det kom lige belejligt da jeg alligevel skal sy tøj til egne unger, som de skal have på til bedtemors fødselsdag om 14 dage, der skal syes fødselsdags gave til den sejeste niece, der skal lave barselsgave til den dejligste lille gut.....
Mit første bidrag til udfordringen blev færdig idag.... man må gerne bruge flere dage på tøjet, ideen er bare at man syer mindst 1 time hver dag!Kjolen er til Nanna, og syet efter Geraniummønstret, også opsnappet inde hos Trine. Den er dog liige så hun præcist passer den nu! så må mene at mønsteret er lidt lille i det!

Den er syet i Bambustwill fra stof og stil, købt for længe siden, foret med den skønneste liberty i bærestykke og lommer. Usynlig lynlås i ryggen og piping i overskæringen.


6 kommentarer:

 1. hvor er den flot :.-) God idé med symarathon, så kommer der lækre ting ud af maskinen og man får sat sig ned og hygget sig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Viola, det er i hvertfald en mulighed for at få niget fra hånden, hvis man plukker mindst én time ud hver dag til samme!
   Håber du får en god weekend
   Kh Camilla

   Slet
 2. Vild flot, hvor har du købt foret det er jeg vild med? Mvh helena

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helena
   Tak, foret (liberty) er købt for flere år siden hos city-stoffer... Tror stadigvæk det kan findes hos Shaukat.co.uk. Hvis du kender dem?

   Slet
 3. Armen, hvornår GØR du alt det her - en time hver dag??! Shit, jeg når ikke engang at klippe et par bukser på en time. Eller tegne mønster af først, for derefter at klippe det ud og inden jeg overhovedet har tegnet det over på stoffet, er der nærmest gået en time.... Hmm... Mugger lidt over min egen ineffektivitet! Anyway, har du tænkt noget over en byttehandel? Jeg har tegnepapir i A3 klar, hvis det er...?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Trine

   Altså MINDST en time hver dag, ikke! Jeg syr når ungerne sover til middag og om aftenen når de er kommet i seng! Mønstertegning og stofklipning gør jeg på køkken bordet (vi har en stor ø!) men de leger og rumsterer rundt:-). Jeg kan nu også være særdeles ineffektiv.... Don't worry. Men det med syning er VIGTIGT for mig at have tid til, for at hverdagen ikke kun drejer sig om i børn pg huslige gøremål!
   Skriver lige mail ang. byttehandel!
   Ha' en dejlig weekend
   Kh. Camilla

   Slet

Gør mig varm om hjertet og efterlad en lille kommentar, tak!