søndag den 17. marts 2013

Fødselsdagsweekend

Denne weekend har stået i fødselarernes tegn, Både Nanna og Henrik havde fødselsdag igår.

Fredag havde vi besøg af Nannas gruppe fra børnehaven.... 20 børn og voksne valfartede til vores hjem. Heldigvis har vi en stor Garage/gildesal, så her var der blevet pyntet op og dækket bord i børnehøjde.
Formiddagen foregik med leg, tegning på dækkeservietter af karton og rundt og rundt på diverse genstande med hjul. Derefter blev der serveret bygselv burgere, frugt og små slikprinsesser før alle børn og pædagoger drog afsted igen.
  
Lørdag havde vi inviteret familien til brunch. Der blev leget, snakket og konkureret i roning på tid, og fitness hulahop på tid. Det eneste spiselige jeg nåede at fange her, var den sidste lille stump af chokoladelagkagen, som har været en fast tradition til alle fødselsdage i min familie.
Min mor var så flink, at komme og hjælpe med alle forberedelserne fredag og lørdag, det var dejligt.
De blev begge beriget med med mange gode gaver. Da gæsterne var taget hjem var der totalt udsolgt hos store, som små. så dagen i dag står på afslapning og oprydning

Aner altså ikke hvad der sker med de billeder, jeg villle gerne have dem samme størrelse alle sammen, ligesom de første 4, som jeg ændrede størrelse på uden problemer efter at de var indsat i indlægget, men når jeg markere de resterende for at ændre størrelse, popper den toolbar hvor man kan vælge størrelse ikke op! er der nogen der har en ide til hvad der går galt, eller er der en anden måde hvorpå jeg kan ændre størrelsen?

2 kommentarer:

 1. Det ser da ud som om i havde en dejlig dag, synes cirklerne i vinduet er så festlige :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anette
   De var et par skønne dage som gik alt for hurtigt! Heldigvis kan alt pynten gemmes til en anden god gang!
   Go' uge til dig.
   Kh Camilla

   Slet

Gør mig varm om hjertet og efterlad en lille kommentar, tak!